مشاهده ویزا

ویزای خود اشتغالی فدرال

مهاجرت | اقامت

ویزای خود اشتغالی فدرال کانادا مختص متقاضیانی است که سابقه ی خود اشتغالی دارا باشند و گرایش و توانایی به داشتن فعالیتی پویا در زندگی ورزشی،فرهنگی یا هنری کانادا را داشته باشد و توانایی خرید و مدیریت یک مزرعه در کانادا را داشته باشند.

آنچه که برای این ویزا حائز اهمیت است اثبات چگونگی تاثیر فعالیت هنری-ورزشی-فرهنگی شما بر روی هنر،فرهنگ و حتی اقتصاد کانادا است.

در این راه متقاضی موفق است که حداقل دارای 2 سال تجربه کاری در 5 سال گذشته باشد.

درمورد ورزشکاران و فعالان فرهنگی و هنری شرکت در فعالیت های سطوح بین الملل و ملی توصیه می شود.

دارا بودن تمکن مالی مناسب یکی از لازمه های ویزای خوداشتغالی کانادا است،البته این به معنا نیست که متقاضی کارآفرین و یا سرمایه گذار باشد و تابع مقررات و سرمایه  گذاری هنگفت در کانادا گردد.

متقاضی  اخذ اقامت دائم کانادا از طریق ویزای خوداشتغالی کانادا باید حداقل از پس هزینه های سکونت خود و همراهان وی در کانادا برآید.

از مزایای این روش عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی می باشد.

متقاضی می تواند برای افزایش امتیاز پرونده بعد از بازکردن پرونده مدرک زبان ارائه دهد.

در   زیر شما را با مشاغل واجد شرایط ویزای خوداشتغالی کانادا آشنا می کنیم

1.عکاسان و فیلم برداران و آتلیه داران

2.ورزشکاران

3.مربیان تیم های ورزشی

4.باشگاه داران ورزشی و مدیران تیم های ورزشی

5.نویسندگان،ویراستاران،روزنامه نگاران،مشاغل ارتباط جمعی،مترجمان

6.طراحان گرافیکی

7.موسیقی دانان و مربیان موسیقی

8.طراحان دکوراسیون داخلی

9.الگوسازان،محصولات نساجی،چرم و خز

10.مجریان و گویندگان رادیو و تلویزیون

11.کتابداران،مسئولین بایگانی،مسئولین نگهداری و موزه داران و مشاغل  وابسته

12. هنرمندان صنایع دستی

13.طراحان مد،تئاتر،نمایشگاه و سایر هنرهای وابسته

14.زنبورداران وسایر رشته های مرتبط به کشاورزی

دفتر خدمات مشاوره مهاجرت ویزا یکصد با سال ها تجربه، همراه شما در اخذ اقامت دائم از طریق ویزای خوداشتغالی می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره لطفا فرم ارزشیابی سایت را پر نمایید،کارشناسان خبره سازمان ویزایکصد به سرعت مشخصات متقاضی را در رابطه با ویزای درخواستی،تحلیل ونتیجه آن را ارسال نموده و درصورت نیاز به اطلاعات تکمیلی،اقدام به تماس تلفنی با متقاضیان گرامی خواهند نمود.همچنین حسب مورد،مشخصات متقاضیان در تطابق با دیگر ویزاهای ممکن الصدور،ارزیابی ونتایج آن ابلاغ خواهد گردید.